Rekry: Haemme nyt OHUTLEVYSEPPÄÄ/ SÄRMÄÄJÄÄ

Tarjolla on laadukkaat tuotteet sekä mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä. Tässä työssä pääset näkemään kättesi jäljen, kun tuote valmistetaan kuvien perusteella valmiiksi tuotteeksi. Pääset työskentelemään siistissä ja ihanteellisissa olosuhteissa.

Teet työtäsi ammattiylpeydellä ja oma- aloitteisesti. Otat roolisi haltuun ja teet työsi laadulla. Me annamme sinulle rohkeasti vastuuta ja mahdollisuuden kehittyä sekä kehittää omaa rooliasi.

Edellytämme aikaisempaa, vähintään 5 vuoden kokemusta metallialan töistä, TIG- hitsauksesta ja Amada- särmääjän käytöstä, sekä erityisesti ruostumattomasta teräksestä valmistettavien tuotteiden kokoonpanosta ja hitsauksesta. Kuvienluku taito on perusosaamistasi. Materiaalina on RST/HST paksuus 1,5 mm:sta alkaen. Toivomme että olet oma- aloitteinen, pitkäjänteinen ja vastuullinen työntekijä, joka arvostaa oman kättesi jälkeä.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työtehtävän, erittäin kilpailukykyisen ja kykyjäsi vastaavan palkkauksen, loistavat tuotteet ja ihanteellisen työympäristön sekä kannustavan ja mukavan työporukan.

Rekrytointia hoitaa ja lisätietoja tehtävistä antaa Optimax, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863. High Metal Oy ei tässä vaiheessa vastaa tiedusteluihin!

Lue koko työpaikka ilmoitus täältä ->