Mistä meidät tunnetaan?

High Metalin toiminnassa yhdistyy 70 vuoden kokemus ruostumattoman teräksen ratkaisuista MKT Dairyn 100-vuotiseen historiaan juustonvalmistuslaitteista. Lähes jokainen pohjoismaalainen, joka on syönyt raejuustoa tai Aura-sinihomejuustoa, on tietämättään hyödyntänyt High Metal Oy:n osaamista – nämä juustot tehdään suunnittelemillamme laitteilla.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme

Meidän asiakkaitamme ovat kotimaiset ja kansainväliset elintarviketeollisuuden toimijat. Suunnittelemme ja valmistamme laitteita tuotantoprosessien eri vaiheisiin. Toimitamme laitteita ja kokonaisia tuotantolinjastoja täysin asiakkaan tarpeen mukaisiksi räätälöityinä kokonaisuuksina. High Metalin älykkäät elintarviketeollisuuden ratkaisut taipuvat monenlaisiin olosuhteisiin ja tarpeisiin.

Hygieniavaatimukset täyttävät tuotantolinjastot

Hygieniavaatimuksista ei tingitä koskaan! Tehokkuuden ohella hygieniakysymykset ovat elintarviketuotannon kivijalka ja kokeneena laitetoimittajana osaamme toteuttaa kovimmatkin vaatimukset täyttävät ratkaisut. High Metalin tuotannossa ruostumaton haponkestävä teräs työstetään hygieeniseksi ja teräsrakenteet valmistetaan millintarkasti vaatimusten mukaisiksi. Tämän jälkeen linjastoihin yhdistetään tarvittava automatiikka ja robotiikka.

Täysin yrityksen tarpeisiin räätälöidyt ratkaisut

Mikään elintarviketeollisuuden tuotantolinja ei ole samanlainen, ja siksi High Metalin suunnittelun lähtökohtana on pitkälle viety räätälöitävyys ja rakenteiden modulaarisuus. Täsmällisesti vaatimukset täyttävät ja millintarkasti asiakkaan tarpeisiin toteutetut laite- ja linjastoratkaisut valmistetaan huipputeknologiaa hyödyntäen. Haluamme, että toimitusvarmuus ja laadukkaat kokonaisratkaisut ovat tulevaisuudessakin seikkoja, joista High Metal tunnetaan.

Lue täältä lisää juustonvalmistukseen keskittyvästä 100-vuoden historiasta omaavasta MKT Dairystä.

 

Kustannustehokkuus tuotantolinjojen suunnittelun kulmakivenä

High Metal suunnittelee itse toimittamansa elintarviketeollisuuden ratkaisut. Laitteistojen rakenneratkaisut ja materiaalivalinnat pyritään optimoimaan niin, että käytettävyys ja kustannustehokkuus pystytään toteuttamaan parhaiten. High Metal tunnetaan elinkaarikustannuksiltaan kilpailukykyisistä laitteista ja linjastoista.

High Metal kulkee elintarviketuotannon kehitystyön kärjessä

Uudet raaka-aineet ja muuttuneet ruokailutottumukset haastavat elintarviketeollisuuden yrityksiä kehittymään ajan vaatimusten mukaisesti. Me panostamme vahvasti uusien tuotantokonseptien kehittämiseen ja uuden teknologian hyödyntämiseen. Laitteiden ja tuotantolinjojen lisäksi suunnittelemme ja kehitämme asiakkaittemme kanssa prosesseja palveluineen uudistuvan elintarviketeollisuuden haasteisiin

Tulevaisuudessa ruoantuotannon kilpailu kiihtyy

Kysynnän ja tarjonnan monipuolistuessa elintarviketuottajien on oltava aidosti aikaansa edellä menestyäkseen. Elintarviketeollisuus on uusien haasteiden keskellä kulutustottumusten muuttuessa ja ympäristötietoisuuden lisääntyessä. Uudet elintarvikkeet ja esim. lihaa tai maitoa korvaavien tuotteiden esiinmarssi vaativat elintarviketuottajilta jatkuvaa kehitystyötä ja reagointikykyä. High Metal on kokeneena laite- ja linjastotoimittajana ollut ratkaisemassa tulevaisuuden haasteita yhdessä monen elintarviketeollisuuden toimijan kanssa.

Elintarviketeollisuuden trendit ja tulevaisuuden mahdollisuudet

Miksi High Metal on paras kumppani ratkomaan elintarviketeollisuuden ratkaisuja?

High Metal on yksi harvoista suomalaisista elintarviketeollisuuden kone- ja laitevalmistajista. Meillä on pitkä kokemustausta prosessien ja palveluiden kehittämisestä sekä vahva teknologinen osaaminen. Kehitystyömme on vahvasti sidoksissa huomispäivän elintarviketuotantoon ja pyrimme ratkaisemaan muuttuvan maailman elintarviketeollisuuden haasteita. Valitse High Metal kumppaniksesi, kun haluat olla askeleen muita edellä innovatiivisten elintarviketuotannon ratkaisujen kehittämisessä.

Ota yhteyttä

Perehdy elintarviketeollisuuden tulevaisuuteen ja innovaation mahdollisuuksiin.

Oppaan muotoon toimittamamme katsaus kotimaisen elintarviketeollisuuden trendeistä ja uusista mahdollisuuksista on ohittamaton tietopaketti kaikille ravinnosta, ruoasta ja elintarvikkeista kiinnostuneille.

Ota yhteyttä

Kysy lisää elintarviketeollisuuden ratkaisuista asiantuntijaltamme:

Katja Häkkä
katja.hakka@highmetal.fi
+358 50 398 7538