Valmistava teollisuus ja perinteiset toimialat

High Metal Oy:n asiakkaat olivat aiempina vuosikymmeninä pitkälti lähtöisin agraarikulttuurista ja alkutuotannosta. Voimistuneen teollistumisen myötä siirryimme luontevasti toteuttamaan ratkaisuja valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Nyt digitalisaation myötä luomme uudenlaista liiketoimintaa valmistavalle teollisuudelle, mutta palvelemme samalla edelleen perinteisiä toimialoja – entistäkin paremmin.

Energiateollisuus

Laadukkaat yksittäiset komponentit ja toimivat kokonaisratkaisut mm. ydinenergian, aurinkoenergian ja bioenergian tuotantoon.

LUE LISÄÄ ENERGIATEOLLISUUDESTA

Elintarviketeollisuus

Tehokkaita prosesseja tukevat kestävät ja hygieeniset laitteistot sekä kokonaiset tuotantolinjastot elintarviketeollisuuteen.

LUE LISÄÄ ELINTARVIKE­TEOLLISUUDESTA

Prosessiteollisuus

Ruostumattomista teräslaaduista valmistetut ensiluokkaiset ja kustannustehokkaat tuotteet metsä- ja prosessiteollisuuteen.

LUE LISÄÄ PROSESSITEOLLISUUDESTA

Kuljetinjärjestelmät

Hygieeniset ja korroosionkestävät kuljettimet mm. juustojen, leivonnaisten, tölkkien, makeisten, hiilihappojään ja likaisten astioiden käsittelyyn.

LUE LISÄÄ KULJETINJÄRJESTELMISTÄ

MKT Dairy

MKT Dairy valmistaa innovatiivisia laitteita juustonvalmistukseen ja on mukana luomassa uuden aikakauden ruoantuotannon ratkaisuja.

LUE LISÄÄ MKT DAIRYSTA