Elintarviketeollisuuden koneet ja laitteet

Korkeat hygieniavaatimukset edellyttävät huolella suunnitellut ja käyttöä kestävät laitteet. Niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin elintarviketeollisuuden toimijat ovat asiakkaitamme, ja he tuntevat suunnittelemamme ja valmistamamme tehokkaat laitteistot sekä kokonaiset tuotantolinjastot.

Hygieeniset elintarviketeollisuuden tuotantolinjastot

Elintarviketeollisuuden tuotantolinjastot suunnitellaan ja valmistetaan vastaamaan alan erikoisvaatimuksia kuten tehokkuus ja eritoten hygieenisyys. Tämän vuoksi juuri elintarviketeollisuuden ratkaisuissa pitkä osaamiskokonaisuutemme näyttäytyy koko komeudessaan: me taidamme ruostumattoman haponkestävän teräksen työstämisen hygieeniseksi ja toisaalta osaamme yhdistää siihen tarvittaessa automatiikkaa ja robotiikkaa.

Räätälöitävyys ratkaisee ongelmia

Elintarviketeollisuuteen toimitettavien ratkaisuiden täytyy hygieniavaatimusten lisäksi taipua hyvin erilaisiin olosuhteisiin ja haasteisiin. Käytännössä tämä tarkoittaa räätälöitävyyden korostamista modulaarisissa rakenteissa. Räätälöitävyyden mahdollistaa meidän tapauksessamme monipuolisen kokemuksen omaava suunnittelu yhdistettynä jatkuvasti kehityksen kärjessä olevaan tuotantotekniikkaan.

Oivaltavalla suunnittelulla kustannussäästöjä

Elintarviketeollisuuden ratkaisut pystytään tuottamaan kustannustehokkaasti oman suunnittelumme avulla. Kustannussäästöön ja parhaiten toimivaan kokonaisuuteen päästään, kun jo suunnitteluvaiheessa kiinnitetään huomiota rakenteiden ja laitteistojen rakennettavuuteen sekä optimoimalla materiaalivalinnat.

Tulevaisuuden ruoantuotantoratkaisut

Muuttuneet ruokailutottumukset ja uudet raaka-aineet haastavat laitetoimittajat kuuntelemaan trendejä herkällä korvalla, sekä reagoimaan nopeasti muuttuneisiin tarpeisiin. Me tiedämme osaamisemme palvelevan erinomaisella tavalla kehittyviä elintarviketeollisuuden tarpeita. Haluamme olla tiiviisti mukana suunnittelemassa tulevaisuuden muuttuvia ruoantuotannon ratkaisuja.

Ota yhteyttä

Kysy lisää elintarviketeollisuuden ratkaisuista asiantuntijaltamme:

Paul Lahtinen
paul.lahtinen@highmetal.fi
+358 400 421 973