Prosessiteollisuuden laitteet ja muut tuotteet

Valmistamme metsä- ja prosessiteollisuuden asiakkaille ensiluokkaiset ja kustannustehokkaat prosessilaitteet sekä muut tuotteet ruostumattomista teräslaaduista. Tarjoamme myös suunnittelupalvelua.

Kokonaisvaltaista palvelua

Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun aina 3D-suunnittelusta tuotteiden ja prosessilaitteiden kontitukseen saakka. Teemme varustelu- ja automaatiotyön sekä käsittelemme hitsit asianmukaisesti, jotta lopputuote on huippulaatua sekä korroosionkestävyydeltään että ulkonäöltään. Palveluihimme sisältyy myös tuotekehitys. Lue lisää palvelukokonaisuudestamme täältä.

Prosessilaitteet nykyaikaisin menetelmin

Olemme valmistaneet runkopalkkeja toimilaitteille, pesureita, kaapimia, ilmanohjausrakenteita, huuvia, laitteiden suojarakenteita, kennorakenteisia kulku- ja huoltotasoja, sellupesurien osia, laiterunkoja, jalustoja, putkistoja, säiliöitä sekä kymmeniä erilaisia prototyyppejä ym. Nykyaikaisiin valmistusmenetelmiimme kuuluu mm. 3D-laserhitsaus sekä 3D-laserhybridihitsaus.

Poikkeuksellista materiaaliosaamista

Prosessiteollisuudessa kiinnitetään erityistä huomiota käytettävien materiaalien ominaisuuksiin. Meillä on kymmenien vuosien kokemus kirkkaiden teräsmateriaalien taitajana ja pystymme tuottamaan näille aloille sellaisia tuotteita, jotka täyttävät kaikki vaatimukset koko tuotteen eliniän.

Ota yhteyttä

Kysy lisää prosessiteollisuuden ratkaisuista asiantuntijaltamme:

Jussi Heiskanen
jussi.heiskanen@highmetal.fi
+358 400 405 122