Räätälöidyt ratkaisut sairaalaympäristöön

Kehitämme ja valmistamme korkeasti räätälöityjä terveysteknologian ratkaisuja osaksi sairaaloiden välinehuollon, obduktio-osastojen sekä muiden terveydenhuollon toimintojen kokonaisuutta. Olemme valmistaneet mm. kuljetinjärjestelmiä automaatioineen, vaunujen vetolaitteita, obduktiopöytiä ruumiinavaukseen, järjestelmiä vainajien säilytykseen, kuljetusvaunuja sekä erilaisia mekaniikkaratkaisuja sairaalaympäristöön.

Ota yhteyttä

Terveydenhuollon hygieniavaatimukset täyttäviä tuotteita

Toimittamamme teknologiaratkaisut on kehitetty asiakkaan kanssa yhteistyössä vastaamaan esimerkiksi välinehuollon ja ruumiinavauspuolen vaativia tarpeita.

High Metal valmistaa terveysteknologiatuotteet ruostumattomasta haponkestävästä teräksestä, mikä on paras mahdollinen materiaali korkeiden hygieniavaatimusten sairaalaolosuhteisiin. Terveydenhuollossa käytettävien tuotteiden materiaalin on oltava ominaisuuksiltaan hygieeninen, helposti puhdistettavissa ja korroosionkestävä.

Huippuosaamisella rakennetaan kilpailukykyisiä ratkaisuja

High Metalin pitkä kokemus teknologiaratkaisujen ja järjestelmien kehittämisessä, korkea laadullinen taso ja poikkeuksellisen kattava laitekanta takaavat, että voimme tarjota kilpailukykyiset terveysteknologian ratkaisut ja tuotteet kustannustehokkaasti terveydenhoidon toimijoiden tarpeisiin.

Asiantuntijamme ovat sitoutuneet ratkaisemaan asiakkaamme spesifit tarpeet teknologisille ratkaisuille ja koko toimitusketjumme suunnittelusta valmistukseen varmistaa osaltaan, että lopputuotteet ovat täysin vaatimusten mukaisia ja korkealaatuisia.

Erinomainen tuote syntyy vuorovaikutuksessa tilaajan kanssa

Terveysteknologian tuotteet kuuluvat monesti julkisten uusinvestointina tehtävien hankintojen piiriin. Käyttäjän vaatimuksiin pohjautuvan suunnittelun osuus on terveyspuolen ratkaisuissa merkittävä lopputuotteen käytettävyyden, laadun ja elinkaaren kannalta.

Asiantuntijaorganisaationa voimme tarjota parhaimman teknisen ratkaisun asiakkaallemme silloin, kun pääsemme tilaajan kanssa vuorovaikutukseen aikaisessa vaiheessa hankintaprosessia. Perusteellinen vaatimusmäärittely auttaa meitä huomioimaan loppukäyttäjän tarpeet ongelmanratkaisussa ja saamme toteutettua tuotteet fiksusti ja kustannustehokkaasti.

Sairaaloille toimittamissamme terveysteknologian ratkaisuissa on huomioitu esim. henkilökunnan ergonomia, turvallisuus, tehokkuus sekä sairaalaympäristön kannalta keskeiset hygieniaominaisuudet, kuten tuotteiden pestävyys ja korroosionkestävyys.

Kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta valmistukseen

Tarjoamme terveysteknologian ratkaisut kokonaisvaltaisena palvelupakettina 4D-suunnittelusta tuotteiden valmistukseen, asennukseen ja huoltopalveluihin.

High Metalin vuosikymmenien suunnittelu- ja tuotekehityskokemus, huippuosaaminen automaatio-, mekaniikka-, pneumatiikka- ja hydrauliikkaratkaisuissa ja laitevalmistuksessa sekä vahva tiimityö tuottavat teknologisia ratkaisuja, jotka ovat auttaneet asiakkaitamme onnistumaan omassa toiminnassaan.

Ota yhteyttä

Kysy lisää terveysteknologian ratkaisuista asiantuntijaltamme:

 

Olli Koskinen
olli.koskinen@highmetal.fi
+358 50 308 7483