Asiakasvaatimukset huomioiva suunnittelu

Oivaltavan suunnittelun, räätälöitävyyden sekä korkeiden hygieniavaatimusten lisäksi, elintarviketeollisuuden ratkaisujen täytyy taipua hyvin monenlaisiin olosuhteisiin. Mikään elintarviketeollisuuden tuotantolinja ei ole samanlainen, ja monet asiakasvaatimukset vaativat millintarkkaa toteutusta.

Oman suunnittelumme avulla pystymme tuottamaan kustannustehokkaat ratkaisut. Suunnitteluvaiheessa huomioimme erityisesti laitteistojen rakennettavuuden ja optimaaliset materiaalivalinnat. Kehityksen kärjessä oleva tuotantotekniikka taas mahdollistaa räätälöitävyyden modulaarisissa rakenteissa.

Ketterä tuotekehitys

Teollisuuden tuotekehityksen tehtävänä on varmistaa, että yrityksellä on tarjota jatkuvasti kilpailukykyinen tuotevalikoima. Teknisen suunnittelun asiantuntijamme muuttavat vielä toteutumattomat ideasi konseptista kaupallisesti valmiiksi ja markkinoitaviksi menestystuotteiksi.

Suunnittelemme ja valmistamme laitteita tuotantoprosessien eri vaiheisiin. Toimitamme laitteita ja kokonaisia tuotantolinjastoja täysin asiakkaan tarpeen mukaisiksi räätälöityinä kokonaisuuksina. High Metalin älykkäät elintarviketeollisuuden ratkaisut taipuvat monenlaisiin olosuhteisiin ja tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Kysy lisää elintarviketeollisuuden ratkaisuista asiantuntijaltamme:

 

Olli Koskinen
olli.koskinen@highmetal.fi
+358 50 308 7483