Vastuullisuusohjelmamme teemat kytkeytyvät YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet – Agenda 2023 – muodostavat kattavan toimintasuunnitelman maailmanlaajuisen kestävän kehityksen edistämiseksi vuoteen 2030 mennessä.

Kestävän kehityksen tavoitteet kattavat laajan valikoiman aiheita, kuten köyhyyden poistaminen, terveydenhuolto, koulutus, tasa-arvo, ympäristönsuojelu ja ilmastonmuutos. Tavoitteiden saavuttaminen edellyttää kaikkien maiden, yksityissektorin ja kansalaisyhteiskunnan tiivistä yhteistyötä.

Seuraamme tarkasti toimialamme muutoksia ja haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme entistä kestävämmäksi. Tämän vuoksi olemme käyneet läpi oman toimintamme ja luoneet kunnianhimoisen vastuullisuusohjelman. Sidomme oman työmme niihin YK:n alatavoitteisiin, joihin voimme toiminnassamme vaikuttaa.

Vastuullisuusteemat

Älykäs materiaalinkäyttö

Optimoimalla materiaalin käytön ja kierron pienennämme merkittävästi sekä kustannuksia, jätteen määrää että toiminnastamme syntyviä päästöjä.

Lue lisää ›

Työntekijöiden hyvinvointi

Huolehtimalla työntekijöidemme terveydestäja turvallisuudesta pidämme huolen siitä, että paras mahdollinen osaaminen viihtyy meillä.

Lue lisää ›

Pienempi hiilijalanjälki

Haluamme kuormittaa ympäristöä niin vähän kuin mahdollista. Siksi laskemmeja minimoimme oman toimintamme ympäristövaikutukset.

Lue lisää ›

Turvalliset sekä kestävät tuotteet ja ratkaisut

Tuotteidemme turvallisuus ja korkea laatu ovat kilpailukykymme sekä pitkien asiakassuhteidemme perusta.​

Lue lisää ›

Mitattavaa työtä paremman High Metal Oy:n rakentamiseksi

Meille myös vastuullisuuden lisääminen on mitattavaa työtä – ei pelkkää sanahelinää. Olemme valinneet johtamisen tueksi neljä mittaria, joita työssämme seuraamme: toimintamme hiilijalanjälki, uusiokäytetyn teräksen osuus tuotannossamme, työntekijätyytyväisyyttä mittaava eNPS-luku sekä asiakastyytyväisyyttämme mittaavaa NPS-luku.

Työmme on alussa ja teemme tällä hetkellä tarvittavia taustaselvityksiä, jotta voimme jatkossa viestiä myös etenemisestä selkein numeroin.