Dataan perustuva kehittäminen ja automaatio

Elintarviketeollisuuden teknologia- ja tuotantoprosessien kehityksessä keskeisiksi nousevat globalisaation vastapainoksi lähituotanto ja -jalostus, terveellisyys sekä automaation ja datan hyödyntäminen. Tulevaisuuden ruokatuotannon kehittymisessä koneilla, laitteilla ja teknologialla on oma tärkeä osansa. Ajurina toimii digitalisaatio. Jäljitettävyys, läpinäkyvyys, sensorit ja mittaaminen sekä mittausdatan hyödyntäminen eri prosesseissa.

Ennakointi datan perusteella lisää tehokkuutta: Kun mitataan paljon, prosessia voidaan optimoida ja säätää niin, ettei hävikkiä tule. Myös virheellisten tuotteiden määrää saadaan näin pienemmäksi. Automaatio ja robotisaatio muuttavat työtä enemmän valvovaksi, ja myös myynnin ja suunnittelun tarkkuus paranee.

Automaatio ja Iot osana kokonaistoimitusta

Täyden palvelun järjestelmätoimittajana hallitsemme myös koneisiin ja laitteisiin sekä tuotantoprosesseihin liittyvän automatiikan, sähkösuunnittelun, sähköistyksen, nykyaikaiset IoT-ratkaisut sekä robotiikan. Automaatio-osaamisemme avulla pystymme yhdessä kehittämään ja parantamaan tuottavuutta ja prosessien tehokkuutta.

Cyberfactory#1 tulosseminaari

CyberFactory#1-hankkeen tulosseminaarissa High Metalin Lauri Nurminen kertoi uudenlaisen juustonvalmistusalustan kehittämisestä, joka mahdollistaa muun muassa tuotannon simuloimisen, vähentää hävikkiä, tehostaa tuotantoa, auttaa tekoälyn avulla ennakoimaan huoltotarpeita sekä parantaa tuotannon laatua. Tutustu materiaaleihin!

Lue lisää

MKT Cheese Production Platform

MKT Cheese Production Platform and our Cheese Production Simulation give you the opportunity to face the future of the industry with certainty and to keep up with the competition.

 

Read More

High Metal & MKT mukana ITEA CybeFactory hankkeessa

High Metalin juustonvalmistukseen keskittyvä brändi MKT Dairy liittyi ITEA:n Kyberturvallisuusprojektiin vuonna 2019, päämääränään kehittää ja suunnitella täysin uudenlainen juuston valmistusprosessi.

Lue lisää

Securing the dairy manufacturing process of the future

Read article that is a part of the CyberFactory#1 project with the focus on designing, developing, integrating and demonstrating a set of key enabling capabilities to foster optimization and resilience of the Factories of the Future (FoF).

Read More

Ota yhteyttä

Kysy lisää elintarviketeollisuuden ratkaisuista asiantuntijaltamme:

 

Olli Koskinen
olli.koskinen@highmetal.fi
+358 50 308 7483