Prosessiteollisuuden laitteet ja muut tuotteet

Valmistamme metsä- ja prosessiteollisuuden asiakkaille ensiluokkaiset ja kustannustehokkaat prosessilaitteet sekä muut tuotteet ruostumattomista teräslaaduista. Tarjoamme myös suunnittelupalvelua.

Prosessilaitteet nykyaikaisin menetelmin

Olemme valmistaneet runkopalkkeja toimilaitteille, pesureita, kaapimia, ilmanohjausrakenteita, huuvia, laitteiden suojarakenteita, kennorakenteisia kulku- ja huoltotasoja, sellupesurien osia, laiterunkoja, jalustoja, putkistoja, säiliöitä sekä kymmeniä erilaisia prototyyppejä ym. Nykyaikaisiin valmistusmenetelmiimme kuuluu mm. 3D-laserhitsaus sekä 3D-laserhybridihitsaus.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Poikkeuksellista materiaaliosaamista

Prosessiteollisuudessa kiinnitetään erityistä huomiota käytettävien materiaalien ominaisuuksiin. Meillä on kymmenien vuosien kokemus kirkkaiden teräsmateriaalien taitajana ja pystymme tuottamaan näille aloille sellaisia tuotteita, jotka täyttävät kaikki vaatimukset koko tuotteen eliniän.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Kokonaisvaltaista palvelua

Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun aina 3D-suunnittelusta tuotteiden ja prosessilaitteiden kontitukseen saakka. Teemme varustelu- ja automaatiotyön sekä käsittelemme hitsit asianmukaisesti, jotta lopputuote on huippulaatua sekä korroosionkestävyydeltään että ulkonäöltään. Palveluihimme sisältyy myös tuotekehitys. Lue lisää palvelukokonaisuudestamme täältä.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin

Maailman johtava kemiallisia ja mekaanisia massanvalmistuslaitteita sekä kierrätyskuitulinjoja valmistava itävaltalainen Andritz-konserni halusi meesa- ja valkolipeäsuotimien huuvat suunniteltaviksi uudella tavalla niiden käytettävyyden parantamiseksi.

Lue lisää Andritz-konsernin referenssistämme »

Ota yhteyttä

Kysy lisää prosessiteollisuuden ratkaisuista asiantuntijaltamme:

Henri Granberg
henri.granberg@highmetal.fi
+358 40 573 9646