Suunnittelusta valmistukseen

Tuotekehityksen ja suunnittelun tulokset täytyy pystyä toteuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä kohtaa sopimusvalmistuksen kokonaisuuttamme kuvioon astuu tuotannon vaihe. Suunnittelemme ja valmistamme ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä innovatiivisia ohutlevyrakenteita modernia hitsaavaa lasertekniikkaa hyödyntäen.

Laserhitsaus ja -leikkaus

Olemme laserhitsauksen ja laserleikkauksen pioneereja Suomessa. Käytössämme on hitsaava ja leikkaava 3D-lasertyöstörobotti, joka mahdollistaa uudentyyppisten ohutlevyrakenteiden valmistamisen. Laserhitsauksessa pystymme hyödyntämään myös hybridihitsausta, jossa laserhitsaukseen on yhdistetty perinteisempi virtalähde (MIG). Laserrobottia hyödyntämällä vaativat toimilaiterakenteet sekä osakomponentit voidaan suunnitella ja valmistaa ilman tuotantomenetelmien rajoituksia.

Lue lisää lasertyöstöstä

Lasertekniikka tuo säästöjä

Leikkaavaan ja hitsaavaan laseriin perustuva tuotantoteknologia sopii hyvin ohutlevyjen käsittelyyn, koska lasertyöstössä tarvitaan erittäin vähäistä lämmönluontia. Laserhitsauksessa lämmöntuonti materiaaliin pystytään hallitsemaan perinteisimpiä hitsausmenetelmiä helpommin, mikä vähentää hitsausjäykkyyksiä ja ehkäisee muodonmuutoksia. Kysyntä kasvaa varsinkin palkki- ja kotelomaisissa kappaleissa. Uudenlaisella rakenteilla tuotteista tulee pitkäikäisempiä ja ympäristöystävällisempiä, jopa kokonaan kierrätettäviä. Säästöä syntyy myös valmistusvaiheen vähäisempänä energiantarpeena.

Lue lisää lasertyöstöstä

 

Sopimusvalmistus

Toteutamme asennusvalmiit mekaaniset ja sähköiset järjestelmät testattuina ja viimeisteltyinä. Palvelumme sisältää sopimusvalmistuksena mm. kokoonpanon, pintakäsittelyn, testauksen ja pakkauksen.

Ota yhteyttä

Tuotantoympäristö

Palveluihimme kuuluvat mm. laserhitsaus, laserhybridihitsaus, laserleikkaus, särmäys, mankelointi ja hitsausmenetelmät TIG-, MIG- ja MAG-laitteilla. Keraamisen puhalluksen ja mekaaniset hionnat suoritamme omissa tuotantotiloissamme, muut pintakäsittelyt yhteistyökumppaniemme kautta.

Lue lisää tuotantoympäristöstä

Asiakaslähtöistä laatua

Panostamme asiakkaidemme liiketoiminnan ja tuotteiden ymmärtämiseen, jotta voimme tuottaa asiakaslähtöistä laatua kaikkiin tarpeisiin. Varmistamme tuotteidemme ja palveluidemme laadun kehittämällä prosessejamme jatkuvan parantamisen periaatteella. Toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO 9001- ja ISO 3834-2 -standardien mukaiset laatu- ja hitsausjärjestelmät. Tuotannossamme on käytössä poikkeamienhallintajärjestelmä, jonka avulla seuraamme tuotantomme poikkeamia. Analysoimme säännöllisesti poikkeamien syntykohdat ja juurisyyt pystyäksemme kehittämään toimintaamme. Toteutamme asiakastyytyväisyyskartoituksia säännöllisesti.

Lue lisää sertifiointijärjestelmästämme

Todistettua osaamista

Laserhitsattaviin ohutlevyrakenteisiin liittyvä suunnitteluosaamisemme sekä tuotantoteknologiamme tuottavat asiakkaillemme kustannussäästöjä – referenssit puhuvat puolestamme! Olemme kehittäneet asiakkaillemme lukuisia innovatiivisia menestystuotteita kansainvälisille markkinoille. Voitot Plootu Fennica – vuoden ohulevytuote 2006, 2008 sekä 2014 -kilpailuissa kertovat myös omaa kieltään osaamisestamme.

Ota yhteyttä