Tekninen suunnittelu tekee konseptista menestystuotteen

Jotta ideoista voidaan jalostaa markkinoilla menestyvä tuote, tarvitaan oikeanlaista suunnitteluosaamista. Teknisen suunnittelun asiantuntijamme muuttavat vielä toteutumattomat ideasi konseptista kaupallisesti valmiiksi ja markkinoitaviksi menestystuotteiksi.

Teollisuuden palveluksessa

Me toimimme teollisuuden ja muiden yritysten kanssa yhteistyössä tuoden mukaan oman tuotantokeskeisen suunnitteluosaamisemme. Autamme asiakkaidemme tuotteita menestymään kaupallisesti ja toimimaan parempi niin asiakkaidemme kuin loppukäyttäjienkin näkökulmasta.

Kokemuksen syvä rintaääni

Vyöllämme on monia kehitysprojekteja, joissa idean asteella oleva tai puolivalmis tuote on suunniteltu kevyemmäksi, kestävämmäksi ja tuotannoltaan edullisemmaksi. Tekninen suunnittelu nojaa meillä tuotannon työvaiheet tuntevaan osaamiseen: parhaimmat suunnittelijamme ovat entisiä levyseppiä.

Säästöä ja voittoa

Hyvin suunniteltu ja tuotantoteknisesti optimoitu ratkaisu tuottaa jopa 100 % suuremman katteen kuin perinteisesti suunniteltu ja valmistettu tuote. Säästöä syntyy myös valmistusvaiheen vähäisemmästä energiatarpeesta ja kehittyneiden rakenteiden pitkäikäisyydestä.

Ympäristöystävällisyys menestyy

Hyvin suunniteltu tuote tuo säästöä myös luonnolle. Suunnittelemamme tuotteet ovat jopa täysin kierrätettäviä. Ne myös kuluttavat vähemmän energiaa valmistus-, kuljetus- ja käyttövaiheessa. Pitkällä tähtäimellä vain ympäristöystävälliset ja kestävät ratkaisut menestyvät.

Katso referenssimme

Rekry: Haemme nyt LASEROPERAATTORIA JA SÄRMÄYSTAITOISTA HITSARIA

Onko laserin operointi tuttua? Sujuuko särmäys tai hitsaus? Voisit olla etsimämme tekijä! High Metal Oy etsii nyt kannustavaan ja mukavaan työporukkaansa laseroperaattoria ja särmäystaitoista hitsaria, jolla on kokemusta kokoonpanosta. Tarjolla on laadukkaat tuotteet sekä mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä. Tässä työssä pääset näkemään kätesi jäljen, kun tuote valmistetaan kuvien perusteella valmiiksi tuotteeksi. Meillä pääset työskentelemään siistissä […]

Lue lisää