Tekninen suunnittelu tekee konseptista menestystuotteen

Jotta ideoista voidaan jalostaa markkinoilla menestyvä tuote, tarvitaan oikeanlaista suunnitteluosaamista. Teknisen suunnittelun asiantuntijamme muuttavat vielä toteutumattomat ideasi konseptista kaupallisesti valmiiksi ja markkinoitaviksi menestystuotteiksi.

Teollisuuden palveluksessa

Me toimimme teollisuuden ja muiden yritysten kanssa yhteistyössä tuoden mukaan oman tuotantokeskeisen suunnitteluosaamisemme. Autamme asiakkaidemme tuotteita menestymään kaupallisesti ja toimimaan parempi niin asiakkaidemme kuin loppukäyttäjienkin näkökulmasta.

Kokemuksen syvä rintaääni

Vyöllämme on monia kehitysprojekteja, joissa idean asteella oleva tai puolivalmis tuote on suunniteltu kevyemmäksi, kestävämmäksi ja tuotannoltaan edullisemmaksi. Tekninen suunnittelu nojaa meillä tuotannon työvaiheet tuntevaan osaamiseen: parhaimmat suunnittelijamme ovat entisiä levyseppiä.

Säästöä ja voittoa

Hyvin suunniteltu ja tuotantoteknisesti optimoitu ratkaisu tuottaa jopa 100 % suuremman katteen kuin perinteisesti suunniteltu ja valmistettu tuote. Säästöä syntyy myös valmistusvaiheen vähäisemmästä energiatarpeesta ja kehittyneiden rakenteiden pitkäikäisyydestä.

Ympäristöystävällisyys menestyy

Hyvin suunniteltu tuote tuo säästöä myös luonnolle. Suunnittelemamme tuotteet ovat jopa täysin kierrätettäviä. Ne myös kuluttavat vähemmän energiaa valmistus-, kuljetus- ja käyttövaiheessa. Pitkällä tähtäimellä vain ympäristöystävälliset ja kestävät ratkaisut menestyvät.

Katso referenssimme

Rekry: Levyseppähitsaaja

Etsitkö uutta kipinää urallesi? High Metal etsii nyt useampaa levyseppähitsaajaa ja särmääjää kannustavaan ja mukanaan työporukkaansa! Jos kaipaat mielenkiintoista ja monipuolista tehtävää, niin testaa nopean kyselyn avulla sopisitko tiimiimme? Meillä saat: 💥 vakituisen kokopäiväduunin 💥 erittäin kilpailukykyisen ja kykyjäsi vastaavan palkkauksen 💥 siistit ja ihanteelliset olosuhteet 💥 rohkeasti vastuuta 💥 mahdollisuuden kehittyä ja kehittää omaa […]

Lue lisää

Rekry: Ostaja teollisuuteen

Nyt olisi hyvälle neuvottelijalle työpaikka tarjolla High Metalin kasvavassa tiimissä Vantaalla. Etsimme riveihimme teollisuuden ostajaa vastaamaan materiaalien hankinnasta ja hallinnasta, tarjouskilpailutuksesta sekä toimittajayhteistyön ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä muun tiimimme kanssa. Jos ostotoiminta on lähellä sydäntäsi, tinkiminen sujuu kuin luonnostaan ja neuvottelutaidot ovat vahvuutesi, tässä on oiva paikka juuri sinulle. Katso tarkemmat tiedot ja jätä hakemus […]

Lue lisää