Tekninen suunnittelu tekee konseptista menestystuotteen

Jotta ideoista voidaan jalostaa markkinoilla menestyvä tuote, tarvitaan oikeanlaista suunnitteluosaamista. Teknisen suunnittelun asiantuntijamme muuttavat vielä toteutumattomat ideasi konseptista kaupallisesti valmiiksi ja markkinoitaviksi menestystuotteiksi.

Teollisuuden palveluksessa

Me toimimme teollisuuden ja muiden yritysten kanssa yhteistyössä tuoden mukaan oman tuotantokeskeisen suunnitteluosaamisemme. Autamme asiakkaidemme tuotteita menestymään kaupallisesti ja toimimaan parempi niin asiakkaidemme kuin loppukäyttäjienkin näkökulmasta.

Kokemuksen syvä rintaääni

Vyöllämme on monia kehitysprojekteja, joissa idean asteella oleva tai puolivalmis tuote on suunniteltu kevyemmäksi, kestävämmäksi ja tuotannoltaan edullisemmaksi. Tekninen suunnittelu nojaa meillä tuotannon työvaiheet tuntevaan osaamiseen: parhaimmat suunnittelijamme ovat entisiä levyseppiä.

Säästöä ja voittoa

Hyvin suunniteltu ja tuotantoteknisesti optimoitu ratkaisu tuottaa jopa 100 % suuremman katteen kuin perinteisesti suunniteltu ja valmistettu tuote. Säästöä syntyy myös valmistusvaiheen vähäisemmästä energiatarpeesta ja kehittyneiden rakenteiden pitkäikäisyydestä.

Ympäristöystävällisyys menestyy

Hyvin suunniteltu tuote tuo säästöä myös luonnolle. Suunnittelemamme tuotteet ovat jopa täysin kierrätettäviä. Ne myös kuluttavat vähemmän energiaa valmistus-, kuljetus- ja käyttövaiheessa. Pitkällä tähtäimellä vain ympäristöystävälliset ja kestävät ratkaisut menestyvät.

Katso referenssimme

Haemme kokenutta mekaniikkasuunnittelijaa

Työpaikkakuvaus High Metal Oy on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden eri aloille. Olemme toimineet teollisuuden asiakkaiden parissa omilla kasvoillamme 70 vuotta ja aiomme toimia seuraavatkin. Tämän vuoksi emme hae pikavoittoja, vaan pyrimme aina kestävään kumppanuuteen, jossa huomioidaan asiakkaan liiketoiminta, ihmiset ja ympäristö. High Metal on vastuullisesti toimiva perheyritys. Etsimme kokenutta […]

Lue lisää