Teollisuusautomaatio-, robotiikka- ja IoT-osaaminen

Täyden palvelun järjestelmätoimittajana hallitsemme myös koneisiin ja laitteisiin sekä tuotantoprosesseihin liittyvän automatiikan, sähkösuunnittelun, sähköistyksen, nykyaikaiset IoT-ratkaisut sekä robotiikan. Automaatio-osaamisemme avulla pystymme yhdessä kehittämään ja parantamaan tuottavuutta ja prosessien tehokkuutta.

Älykästä rautaa

Automaation, robotiikan ja IoT-ratkaisujen merkitys kasvaa kaikilla toimialoilla, ja uusien teknologioiden avulla koneista ja laitteista saadaan tehokkaampia. Lisäksi analytiikan avulla pystytään kehittämään toimintoja ja prosesseja. Palvelukokonaisuutemme pitää siis sisällään sekä mekaanisen ja manuaalisen rosterirakennepuolen että näihin saumattomasti liittyvän automaation. Lisäksi olemme kehittäneet konenäköön liittyviä sovelluksia esim. laadunvalvontaan.

Ota yhteyttä

Robottiratkaisujen avulla tuottavuutta

Robotiikan avulla tuotantoprosessien automatisointi ja sitä kautta tehostaminen voidaan nostaa kokonaan uudelle tasolle. Me olemme kehittäneet ja valmistaneet toimiviksi todettuja robottiratkaisuja esimerkiksi juustolinjastoille, joissa korvataan manuaalista ja raskasta työtä robottien avulla.

Ota yhteyttä

Teollisuusautomaatio osana kokonaisuutta

Teollisuusautomaatio, robotiikka ja IoT tehostavat oikein toteutettuna teollisuuden tuotantoa huomattavasti. On kuitenkin tärkeää muistaa, että kaikki nämä ovat vain osa teollisen sopimusvalmistamisen kokonaistoimitusta. Kun uuden ajan ratkaisut lyödään yhteen viimeistä huutoa olevan vahvan suunnittelu- ja valmistusosaamisen kanssa, saadaan aikaan parhaita ja lisäarvoa tuottavia ratkaisuja.

Ota yhteyttä

Monipuolista osaamista

High Metal Oy:n juuret ovat syvällä teollisen valmistamisen ytimessä ja ruostumattoman teräksen käsittelyssä. Samaan aikaan olemme kuitenkin jo pidemmän aikaa kehittäneet itse ja yhteistyökumppaneiden kanssa teollisuusautomaation ja muiden älykkäiden ratkaisujen avulla uusia tuotteita ja tuotantoprosesseja. Näin ollen pystymme nykyään tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa sekä raudan että älyn muodossa. Meillä on myös laaja kumppanuusverkosto, josta löytyy tarvittaessa erityisosaamista vaativiin prosesseihin.

Ota yhteyttä