Reagoimme muuttuviin tarpeisiin

Elintarviketeollisuuden ratkaisujen täytyy vastata alan erikoisvaatimuksia ja standardeja. Erittäin korkeat hygieniavaatimukset, tehokkuus ja kestävyys ovat avainasemassa. Uudet raaka-aineet ja muuttuneet ruokailutottumukset haastavat niin elintarviketeollisuuden yritykset kuin alan laitetoimittajat reagoimaan nopeasti muuttuviin tarpeisiin.

Hygieeniset rakenteet ja linjastot

Tehokkuuden ohella hygieniakysymykset ovat elintarviketuotannon kivijalka ja kokeneena laitetoimittajana osaamme toteuttaa kovimmatkin vaatimukset täyttävät ratkaisut. High Metalin tuotannossa ruostumaton haponkestävä teräs työstetään hygieeniseksi ja teräsrakenteet valmistetaan millintarkasti vaatimusten mukaisiksi. Tämän jälkeen linjastoihin yhdistetään tarvittava automatiikka ja robotiikka.

Älykkäitä ratkaisuja uudentyyppisille elintarvikkeille

Uudentyyppisiä kasviraaka-ainepohjaisia elintarvikkeita kehitetään jatkuvasti globaalisti, kuten kasvipohjaisia juomia, välipaloja sekä muita proteiinivalmisteita. Trendi on ollut nouseva jo useita vuosia niin kotitalouksille suunnatuissa tuotteissa kuin ravintoloiden valikoimissa. Vaihtoehtoiset proteiinit, personoitu ravitsemus, ruoan hävikki, kiertotalous ovat alueita, joissa High Metal pystyy tarjoamaan älykkäitä ratkaisuja ruostumattomasta teräksestä.

Kansainvälinen kokemus ja asiantuntijuus

High Metalilla on vankka kansainvälinen kokemus ja asiantuntemus elintarviketeollisuudesta. Erityistä ymmärrystä elintarvikealan uusien haasteiden ymmärtämiselle on luonut pitkä historiamme meijerialalta ja juustonvalmistuksesta. Kannattava juustonvalmistus vaatii erinomaista hygieniatasoa, valmistuslaitteiden luotettavaa teknistä toteutusta ja korkeita prosessisaantoja.

Tutustu asiakkaisiimme

Case: Raejuustolinjasto Valio Eesti AS:lle

MKT-Dairy toimitti vuoden 2018 keväällä Valio Oy:n virolaiselle tytäryhtiölle Valio Eesti AS:lle raejuustolinjaston.

Lue lisää

Case: Kyrö Distillery Company

High Metal toimitti toimitti osakokonaisuuksia  Kyrö Distilleryn uuden viskitislaamon Spirit safe -laitteistoon. Laitteisto herättää myös tislaamo kävijöiden mielenkiinnon ja ruokkii mielenkiintoisia tislaamokierroksen lomassa käytäviä keskusteluja.

Lue lisää

Case: MKT ultraäänipesuri puhdistaa juustomuotit tehokkaasti

Valion Äänekosken juustolassa siirryttiin vuoden 2017 keväällä ultraääniaikaan: MKT:n valmistamalla ultraäänipesurilla pestään maailmankuulun sinihomejuusto AURAn valmistuksessa käytetyt muotit ja suolausrasiat.

Lue lisää

CASE: The most advanced cheese vat in the industry

MKT delivered four modern cheese vats specifically designed for making blue cheese to Valio’s cheese dairy in Äänekoski. With these new vats, the dairy managed to improve the quality of its cheese and reduce wastage.

Read More

Ota yhteyttä

Kysy lisää elintarviketeollisuuden ratkaisuista asiantuntijaltamme:

Olli Koskinen
olli.koskinen@highmetal.fi
+358 50 308 7483