Teräksinen uima-allas on pitkäikäinen ja helppohoitoinen valinta

Materiaalina ruostumaton teräs on kestävä, ja sen avulla altaan muoto voidaan sovittaa tarkasti tilan vaatimuksiin. Teräsaltaat ovat nopeasti käyttövalmiita, ja niiden asennuksessa ei tarvitse odottella betonin kuivumista tai muita pohjatöitä. Teräsaltaat ovat myös räätälöitäviä, ja niitä voidaan muokata joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Teräksen sileä ja saumaton pinta estää bakteerien ja levän kasvun, mikä vähentää allaskemikaalien tarvetta ja helpottaa puhdistusta ja ylläpitoa. Vaikka teräsaltaiden hankintahinta voi olla korkeampi, niiden elinkaarikustannukset ovat edullisemmat kuin perinteisillä laatta-altailla.

Lisäksi teräksiset altaat ovat kauniita, ekologisia ja kotimaisia, ja niiden korroosionkestävyys takaa pitkän käyttöiän.

HM Pools –  Räätälöidyt uima-allasratkaisut

Saat meiltä asiakasräätälöidyt, ruostumattomat ja haponkestävät teräksiset altaat pienistä pore- ja kylmäaltaista aina suuriin uima-altaisiin. Saumattomuutensa ansiosta teräsaltaat ovat kestäviä, hygieenisiä ja helppohoitoisia, joten ne ovat erinomainen valinta niin julkisiin kuin yksityisiin tiloihin.

Tutustu sivustoon HMPools.fi ›