Teräksiset uima-altaat

Suunnittelemme ja valmistamme asiakasräätälöidyt, ruostumattomat ja haponkestävät teräksiset altaat pienistä pore- ja kylmäaltaista aina suuriin uima-altaisiin. Saumattomuutensa ansiosta teräsaltaat ovat kestäviä, hygieenisiä ja helppohoitoisia, joten ne ovat erinomainen valinta niin julkisiin kuin yksityisiin tiloihin.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Ostajan opas | Opas suunnittelijoille

Esimerkkejä toteuttamistamme altaista

Teräksinen uima-allas on ylivoimaisesti hygieenisin ratkaisu

Sen lisäksi, että teräksinen uima-allas näyttää upealta, se on myös erittäin viisas valinta. Esimerkiksi hygienian kannalta se on suorastaan ylivoimainen vaihtoehto: sileän ja saumattoman pintansa vuoksi se vaatii hyvin vähän puhdistusta.

Teräksisen altaan sileä pinta on antibakteerinen ja se estää myös bakteerien ja levän kasvun. Allaskemikaalien käyttö voidaan näin ollen minimoida. Jo tilausvaiheessa voidaan altaaseen tehdä myös erilaisia suojakansia. Allas on siis helppo puhdistaa ja ylläpitää. 

Räätälöitävä ratkaisu

Teräksinen uima-allas voidaan tehdä lähes minkä muotoiseksi tahansa. Se on myös muokattavissa vuosienkin päästä, jos altaaseen halutaan lisätä esimerkiksi integroidut portaat.

Materiaalina ruostumaton teräs on kestävä ja tukeva. Teräs muotoutuu myös kaarevaksi, jolloin allas saadaan vastaamaan lähes minkä tahansa ympäristön tarpeita. Teräsallas on aina mittatarkka, joten se voidaan sovittaa asiakkaan tarpeiden ja tilan puitteiden mukaan hankaliinkin paikkoihin.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Nopeasti käyttökuntoon

Teräsallas voidaan toimittaa kätevästi lähes mihin vain: esimerkiksi ahtaaseen kellaritilaan, minne lasikuituallasta ei saada tuotua. Toisin kuin laatoitetun altaan kanssa, teräsaltaan asennuksessa ei tarvitse odotella betonin kuivumista tai huolehtia muista pohjatöistä.

Vaikka hankintahinta itse teräsaltaalla on jonkin verran korkeampi, perustuskustannukset ovat selvästi pienemmät. Myös teräsaltaan huoltokulut sen elinkaaren aikana ovat ylivoimaisesti edullisemmat verrattuna perinteiseen laatta-altaaseen.

Kaunista, ekologista ja kotimaista laatua

Korroosionkestävyys antaa teräksiselle uima-altaalle pitkän käyttöiän. Ruostumaton teräs on yksi ympäristöystävällisimmistä materiaaleista, ja käytöstäpoiston jälkeen allas on edelleen täysin kierrätettävissä.

Kun suunnittelijat, valmistajat ja toimittajat ovat kotimaisia, voidaan niin huolto-, korjaus- kuin muokkaustarpeisiinkin vastata nopeasti, varmasti ja laadukkaasti. Toimittajien kanssa on myös mahdollista tehdä erilaisia huoltosopimuksia, jolloin itse voit keskittyä vain uima-altaan hyödyistä nauttimiseen.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Katso video

Uima-altaan toimituksesta tehtaalta asiakkaalle

Oppaamme

Lataa maksuttomat oppaamme ja tutustu High Metalin uima-allasratkaisuihin.

Oletko miettimässä uima-altaan hankintaa?

Laitoimme yksiin kansiin kokemuksemme ja hyödyt ruostumattomista ja haponkestävistä uima- ja pore-altaista. Lue oppaastamme teräksisen altaan eduista ja hankinnasta.

Lataa ilmainen oppaamme

Suunnittelija tai arkkitehti, suunnitteletko kohdetta, johon tarvitaan monipuolinen ja visuaalisesti näyttävän uima-allas?

High Metal tarjoaa suunnittelijoille vaivattoman tavan toteuttaa mittojen ja tarpeiden mukainen näyttävä uima-allas. Lataa maksuton oppaamme ja tutustu monien mahdollisuuksien teräsuima-altaisiin.

Lataa ilmainen oppaamme

Tutustu asiakastarinoihimme

High Metal Oy suunnitteli ja valmisti VALO Hotel & workin  welness-alueelle 9 x 3 m -kokoisen ruostumattoman uima-altaan sekä pyöreän 4 m kokoisen ruostumattoman porealtaan.

Lue lisää »

Kuopion Bellanrantaan toukokuussa 2019 avautuneeseen Matkailukeskus Saanan Vesijärven rantaan toimitimme 16 m x 4 m RST infinity uima-altaan sekä saunojen yhteyteen 2,5 m x 4 m RST lämminvesialtaan.

Lue lisää »

Ota yhteyttä

Kysy lisää uima-allasratkaisuista asiantuntijaltamme:

Erkka Laukkarinen
erkka.laukkarinen@highmetal.fi
+358 44 548 0240