Yksinkertaista, kevyttä, nopeaa ja kestävää toimituskokonaisuuden kehitystä ja -hallintaa

Teollisuuden tuotekehityksen tehtävänä on varmistaa, että yrityksellä on tarjota jatkuvasti kilpailukykyinen tuotevalikoima. Teknisen suunnittelun asiantuntijamme muuttavat vielä toteutumattomat ideasi konseptista kaupallisesti valmiiksi ja markkinoitaviksi menestystuotteiksi.

Lataa Tuotekehitys ja suunnittelu -oppaamme

Tuotekehitystä teollisuuden tarpeisiin

Tarjoamme käyttäjä-, käyttöympäristö- ja valmistuslähtöistä tuotekehitystä, jossa painotetaan nimenomaan käyttöä ja valmistusta. Kehitysvaiheessa määrittelemme tuotteiden ominaisuudet, toiminnankuvaukset ja automaatiot. Lisäksi teemme tuoterakenteen määrittelyn, muutostenhallinnan ja ylläpidon valmistusta varten. Tuotekehityksemme ottaa huomioon kokoonpanojen valmistettavuuden, asennuksen ja huollettavuuden.

Ota yhteyttä

Kokonaisoptimoitu ratkaisu

Valitsemme kuhunkin ratkaisuun parhaiten sopivat komponentit sekä materiaalit ja optimoimme osat mm. kapasiteetin, painon ja jäykkyyden osalta. Riskienarvioinnin avulla varmistamme, että ratkaisumme ovat turvallisia käyttää. Tuotekehitysvaiheeseen sisältyy myös modulointiin, variointiin ja räätälöitävyyteen liittyvien sääntöjen luominen sekä automaatioratkaisujen valinta ja rajapintatoteutukset muihin järjestelmiin.

Ota yhteyttä

Tekninen suunnittelu

Teknisen suunnittelun palveluumme sisältyy toimitusten variointi ja räätälöinti, 3D-mallien, valmiiden piirustusten ja leikkausgeometrioiden laadinta valmistusta varten sekä osaluettelojen hankinta ja valmistus. Lisäksi teknisessä suunnittelussa huomioidaan automaatioihin liittyvät vaatimukset ja varmistetaan, että dokumentaatioon, käyttö- ja huolto-ohjeisiin ja varaosiin liittyvät asiat ovat kunnossa.

Ota yhteyttä

Kokemuksella teollisuuden palveluksessa

Kehitämme tuotteet yhteistyössä asiakkaiden ja käyttäjien kanssa. Olemme mukana useiden erialojen tuotteiden kehityksessä, joita yhdistää ruostumattomat teräsmateriaalit. Tuotekehitys- ja suunnittelumme ovat päivittäisessä, molemminsuuntaisessa kanssakäymisessä valmistuksen kanssa.

Ota yhteyttä

Yksinkertaista, kevyempää ja nopeammin

Yksinkertaistamme ja kevennämme tuotteita saavuttaaksemme säästöjä valmistuksessa ja tuotteen käytössä. Materiaalia kuluu vähemmän ja kaikki valmistusvaiheet sujuvat nopeammin.

Ota yhteyttä

Ympäristöystävällistä

Hyvin suunniteltu tuote tuo säästöä myös luonnolle. Valmistamamme tuotteet ovat teräsmateriaalien osalta täysin kierrätettäviä. Pitkällä tähtäyksellä vain ympäristöystävälliset ja kestävät ratkaisut menestyvät.

Ota yhteyttä

Oppaamme

Lataa maksuton oppaamme

Tuotekehitys ja suunnittelu -opas

Jo yli 70 vuoden ajan meitä on ajanut innostus tehdä asioita uudella tavalla – paremmin, tehokkaammin ja fiksummin.

Ainutlaatuisen palvelumallimme avulla kehitämme vaativia ratkaisuja eri toimialoille, kuten elintarvike ja energiateollisuuteen, biotalouteen ja minne vain mahdollisuuksia aukeaa.

Lisäksi hyödynnämme suunnitteluosaamistamme myös omien tuotteidemme kehittämisessä ja valmistuksessa.

Tässä oppaassa kerromme, mitä etuja saavutat asiakkaanamme, kun otat meidät kumppaniksesi jo tuotekehitys- ja -suunnitteluvaiheeseen.

Lataa Tuotekehitys ja suunnittelu -oppaamme

Referenssejä

Tutustu referensseihimme täältä->

Tuotekehityslaskuri

Tuotekehityslaskurilla voit laskea kuinka kannattavaa teollisuuden tuotekehitys on ja mikä on sen takaisinmaksuaika.

Laske tuotekehityksen kannattavuus.