Kuljetinjärjestelmät elintarviketeollisuuteen

Kuljetinjärjestelmät ja kuljettimet ovat yleensä osa suurempaa järjestelmää, johon liittyy esimerkiksi leikkureita, pakkauskoneita, pesukoneita tai muita laitteita.

High Metal suunnittelee ja valmistaa hygieeniset ja korroosionkestävät kuljettimet ja kuljetinjärjestelmät mm. juustojen, leivonnaisten, tölkkien, makeisten, hiilihappojään sekä likaisten astioiden käsittelyyn. Käytämme ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa kuljettimissamme korkeatasoisia komponentteja ja alan viimeisintä valmistusteknologiaa.

Tutustu asiakkaisiimme

Case: Metos astianpalautusjärjestelmät

High Metal Oy valmistaa Metokselle 300–2000 ruokailijan astianpesuosastoihin tarkoitettuja astioiden palautus- ja lajitteluyksiköitä. Metos ja High Metal tekevät jatkuvaa tuotekehitystyötä astianpelujärjestelmiin tarvittavissa oheislaitteissa.

Lue lisää

Case: Joensuun keskussairaalan välinehuolto

Siun Sote Pohjois-Karjalassa Joensuussa päivitti High Metallin avulla vuonna 2004 valmistuneen välinehuollon kuljetinjärjestelmän sekä automaation vastaamaan uusia käyttäjävaatimuksia. Haasteita toi projektin aikana se, että välinehuollon toimintaa ei keskeytetty muutostöiden aikana vaan toiminta jatkui koko projektin ajan erikoissuojauksien avulla.

Lue lisää

Case: High Metal karuselli

High Metal on suunnitellut ja valmistanut 22 kpl koritelinevaunun astioidenpalautuskarusellin Savon ammattiopiston kampukselle Kuopioon.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Kysy lisää elintarviketeollisuuden ratkaisuista asiantuntijaltamme:

Olli Koskinen
olli.koskinen@highmetal.fi
+358 50 308 7483