Case: Mustasaaren uimahalli

High Metal valittiin Mustasaaren uuden uimahallin allastoimittajaksi syksyllä 2022. Hanke on nyt tullut päätökseensä ja uuden uimahallin avajaisia vietetään 24. kesäkuuta 2024. Sepänkylän hotelli Vallonian yhteyteen rakennettu uimahalli palvelee kaikenikäisiä kuntalaisia ja koululaisten uintiopetusta.

High Metal suunnitteli ja valmisti uimahallihankkeen suurimmat altaat eli 25 metrisen uima-altaan, monitoimialtaan, lastenaltaan sekä liukumäen. Pool4You toimi hankkeen allas- sekä vedenkäsittelyurakoitsijana.

Uima-allaskokonaisuuden työstäminen aloitettiin talvella 2023. Altaan lohkot suunniteltiin ja valmistettiin Vantaan tehtaalla, josta ne siirrettiin Mustasaareen asennettavaksi keväällä 2023. Teräksestä valmistetut altaat rakennettiin itsekantavina. Syksyllä 2023 työt jatkuivat sisätöiden parissa, kun altaiden lohkot hitsattiin yhteen ja altaat varusteltiin loiskekouruilla, tulosuuttimilla tikkailla ja kaitella.

“Olemme erittäin ilahtuneita siitä, että saimme olla mukana hankkeessa. Tällaisissa projekteissa pääsemme parhaiten näyttämään erityislaatuisen osaamisemme teräsaltaiden suunnittelijana ja valmistajana”, toteaa High Metalin uima-allasliiketoimintajohtaja Petri Kalliokoski.

Katso videolta miltä uimahallissa näyttää