Erkka Laukkarinen uima-allasratkaisujen vetäjäksi

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut uima-altaat ovat kasvattaneet nopeasti osuuttaan High Metalin liiketoiminnasta ja elokuun alussa uima-allaspuoli otti uuden harppauksen eteenpäin, kun Erkka Laukkarinen aloitti meillä uutena uima-allasliiketoiminnan johtajana, toteaa High Metal Oy:n toimitusjohtaja Petri Kalliokoski.

Erkka on taustaltaan konetekniikan diplomi-insinööri ja työskennellyt aiemmin ABB:llä sekä Rosendahl Nextromilla useissa eri tehtävissä. Parhaillaan myös kauppatieteiden maisteriksi lukeva Erkka kertoo hänelle ominaisimman roolin olevan teknisen sekä kaupallisen osaamisen yhdistämistä. Hän tuokin High Metalille mukanaan laajaa kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta ja haluaa lähteä kehittämään toimintaa entistä kansainvälisempään suuntaan.

“Suomalaisessa valmistavassa teollisuudessa on valtavasti potentiaalia, ja haluan osaltani edesauttaa laadukkaiden suomalaisten tuotteiden sekä palveluiden valmistusta ja myyntiä. Hyvinvointi, terveys ja kestävä kehitys ovat minulle tärkeitä teemoja ja ne yhdistyvät hyvin teräksestä valmistettavien uima-altaiden liiketoiminnassa.

High Metal yrityksenä on kehityshaluinen, luotettava, laadukas ja vastuullinen toimija. Nämä asiat ovat tärkeitä myös omassa tekemisessäni ja niistä haluan pidettävän kiinni. Parhaat tulokset saavutetaan yhdessä porukalla hyvässä hengessä ja omalla toiminnallani pyrin aina ylläpitämään positiivista virettä tekemisessä”, Erkka summaa.

Kysy lisää uima-allasratkaisuista asiantuntijaltamme:

Erkka Laukkarinen
erkka.laukkarinen@highmetal.fi
+358 44 548 0240