Esittelyssä Talousjohtaja Teemu Puotinen

Talousjohtajamme Teemu Puotinen pitää huolen, että High Metalin pyörät pyörivät ja yrityksen kassassa riittää kolikoita.Teemulla tuli keväällä täyteen kaksi vuotta High Metalin leivissä. Pariin vuoteen on mahtunut monenlaista ja se on opettanut paljon. Teemu siirtyi meille YIT:ltä, jossa hän työskenteli muun muassa Tampereen Ratikan ja Raide-Jokerin talousasioiden parissa. Hänellä on taustallaan kymmenen vuoden ura erilaisissa taloushallinnon tehtävissä muun muassa Mehiläisellä.

Kyselimme Teemulta hänen ajatuksiaan ajastaan High Metalilla.
”Taloushallinnossa pätevät aina samat lainalaisuudet – rahaa tulee ja rahaa menee – joten hyppy suuresta organisaatiosta pienempään kasvuyritykseen ei ollut kulttuurishokki. Vaikka toki erojakin löytyy; pienessä yrityksessä oma toimenkuva on paljon laajempi kuin suuressa organisaatiossa, jossa samaa tehtävää voi hoitaa iso tiimi.”

Teemu kertoo, että monipuolinen vastuu kiinnostaa häntä ja hyppy High Metalille on antanut mahdollisuuden kokeilla myös hyvin uudenlaisia hommia. Siirtyminen uuteen toimintaympäristöön sujui sen vuoksi hyvin kivuttomasti.
”Haluan nostaa esille erityisesti porukan sitoutuneisuuden! Mukavat työkaverit ja vaihtelevat projektit ovat tehneet kuluneista parista vuodesta erityisen kiinnostavia.”

Teemu kertoo, että hänellä on ikuinen oppimisen nälkä ja halu kehittää itseään eteenpäin. Töiden ohessa hän harrastaa karatea ja judoa sekä opiskelee oikeustieteitä ja psykologiaa. Opinnoista on ollut myös töissä etua, sillä hän on päässyt roolissaan meillä tutustumaan myös henkilöstöhallinnon prosesseihin.

Millaisena Teemu näkee High Metalin tulevaisuuden nyt parin vuoden kokemuksella?
”Potentiaalia on paljon! Valtava tietotaito sekä hyvä maine alalla auttavat meitä pääsemään uusiin hankkeisiin mukaan ja tuovat uusia caseja pöydälle. Nämä seikat yhdistettynä tavattoman osaavaan henkilöstöön luovat hyvän pohjan kasvulle eteenpäin.”