High Metal Oy palkittiin Vantaa-mitallilla

High Metal palkittiin Vantaa-mitalilla 26.10. järjestetyssä Vantaan Elinkeinopäivässä.

Mitali on vuosittain jaettava tunnustus, jolla Vantaa osoittaa kunnioitusta saajan työstä ja Vantaan elinvoimaisuuden kehittämisestä. High Metalin tehdas, jossa suunnittelemme ja valmistamme kaikki tuotteemme, on sijainnut Vantaan Itä-Hakkilassa vuodesta 1984 lähtien.

Mitalin luovutti Vantaan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Multala. Perusteluina tunnustukselle oli High Metalin innovatiivisuus, kasvu ja pitkäjänteinen työ elintarviketeollisuuden, energiateollisuuden ja biotalouden aloilla.

High Metalin toimitusjohtaja Petri Kalliokoski otti palkinnon kiitollisena vastaan.

”Lämpimät kiitokset Vantaan kaupungille tästä hienosta tunnustuksesta meidän yritykselle. On hienoa liittyä Vantaa-mitalin saajien ansiokkaaseen joukkoon. Kiitos tästä tunnustuksesta kuuluu myös asiakkaillemme ja kaikille yhteistyökumppaneille ja erityisesti meidän omalle ja osaavalle tiimille!” Petri summaa.

Vantaan Elinkeinopäivä on Vantaan suurin elinkeino- ja yritystoimintaa koskeva seminaari. Elinkeinopäivään osallistuu vuosittain noin 300 alueen yrittäjää ja elinkeinoelämän edustajaa sekä muita sidosryhmiä ja Vantaan päättäjiä.

Lue lisää Vantaan kaupungin tiedotteesta täältä ->