Petri Kalliokoski High Metal Oy:n toimitusjohtajaksi 1.2.2018 alkaen

High Metal Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Kalliokoski aloittaa 1.2. High Metal Oy:n toimitusjohtajana. Samalla Petristä tulee yksi High Metal Oy:n omistajista. Petri Kalliokoski siirtyy tehtävään VTT:ltä, jossa hän on viimeksi toiminut liiketoiminta-alueen johtajana ja toimitusjohtajan sijaisena. Lisäksi Petri on toiminut VTT Ventures Oy:n ja VTT Expert Services Oy:n hallitusten puheenjohtajana.

Petri Kalliokoskella on laaja kokemus myös useiden teknologia- ja kasvuyhtiöiden kehittämisestä hallituksen puheenjohtajan ja jäsenen roolissa. “Olen erittäin innostunut mahdollisuudesta päästä mukaan kehittämään pitkään toiminutta ja arvostettua perheyritystä kolmannen omistajasukupolven kanssa”, sanoo Petri Kalliokoski. “High Metal Oy on pystynyt uudistumaan viime vuosien aikana merkittävästi, ja se on onnistunut rakentamaan ratkaisutoimitusten rinnalle uuden liiketoiminta-alueen, joka perustuu omiin tuotteisiin ja palveluihin. Näen, että erityisesti tulevaisuuden ruoantuotannossa ja niihin liittyvissä teknologioissa on paljon mahdollisuuksia suomalaisille kone- ja laitevalmistajille, ja tässä kehityksessä High Metal Oy tulee olemaan erittäin vahvasti mukana”, Kalliokoski jatkaa.

Kolmannen sukupolven omistajat Juha ja Lauri Nurminen ovat erittäin tyytyväisiä saadessaan Petristä yhtiökumppanin sekä siitä, että hän tulee mukaan High Metal Oy:n operatiiviseen toimintaan. ”Nurmiset ja Kalliokoski ovat rakentaneet keskinäistä luottamustaan yli kymmenen vuoden ajan ja yrittäjinä me arvostamme erityisesti Petrin mukaansatempaavaa innostuneisuutta, näkemyksellistä strategista ajattelua sekä hänen tuntemustaan perheyrityksen erityispiirteistä”, toteaa Juha Nurminen. ”Meillä on vahva usko, että Petrin johdolla High Metal Oy ottaa entistä jyrkemmän kasvukulman ja kehittyy vieläkin vastuullisemmaksi yritykseksi”, sanoo nykyinen toimitusjohtaja Lauri Nurminen, joka jatkaa varatoimitusjohtajana Petrin työparina High Metal Oy:n kehittämistä ja liiketoiminnan uudistamista.

Lisätietoja:   Petri Kalliokoski  040 526 7122 Lauri Nurminen 050 527 9006 Juha Nurminen  040 575 1336