Uusi Talousjohtaja

High Metal Oy:n johto saa vahvistusta, kun Teemu Puotinen (DI, KTM) aloittaa meillä uutena talousjohtajana 18.5. lähtien. Teemu on kokenut pitkän linjan talouspäällikkö, jolla on talousosaamisen lisäksi myös insinööritaustaa.  Teemun monipuolinen koulutus ja tausta antaan hänelle vahvan näkemyksen siitä, miten High Metalin liiketoimintaa ja kasvua  voidaan lähteä konkreettisesti kehittämään eteenpäin.

Teemu Puotinen siirtyy High Metal Oy:n talousjohtajan tehtävään YIT:ltä, jossa hän on toiminut Business Controllerina Suomen Liikenneinfra -divisioonassa. Tätä aiemmin hän toimi Business Controllerina Mehiläisellä. Puotisella on vankkaa kokemusta taloushallinnon kehittämisestä, yritysjärjestelyistä ja omistaja-arvon luomisesta.

”Olen erittäin innostunut ottaessani vastaan talousjohtajan tehtävän yhtiössä, jonka toiminta perustuu vahvaan arvopohjaan ja osaavaan henkilöstöön. High Metal on erittäin mielenkiintoisessa kasvun vaiheessa, ja olen iloinen saadessani liittyä tähän tiimiin.”, Teemu summaa.

High Metalin uudistuminen jatkuu vauhdilla ja panostamme nyt kasvun myötä myös uuteen osaamiseen ja tiimin rakentamiseen On hienoa, että Teemu aloittaa meillä talousjohtajana ja tuo vahvaa osaamista strategisesta talousjohtamisesta ja kasvun hallinnasta”, toteaa High Metal Oy:n toimitusjohtaja Petri Kalliokoski