Menestystarina jatkuu

MKT (Maanviljelyskonetehdas) perustettiin Keskusosuusliike Hankkijan toimesta 10.1.1918.  MKT:n satavuotinen tarina on ainutlaatuinen suomalaisessa konepajateollisuudessa. Sadan vuoden historiaan mahtuu useita mielenkiintoisia kehitysvaiheita, joissa on pyritty vastaamaan toimintaympäristöjen ja yrityksen omistuspohjan muutoksiin. Liiketoimintaa ovat koetelleet myös sodat ja maailmantalouden voimakkaat suhdannevaihtelut. MKT:n menestyksekkään historian taustalla on kolme perusosaamisaluetta: asiakkaan kuuleminen, innovointi ja tuotekehitys sekä laadukas tuotanto. Näiden avulla MKT on pystynyt menestymään historiansa eri vaiheissa.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Vahva yrityskulttuuri ja asiakkaan aito kuunteleminen

Vuosien myllerryksessä MKT on pärjännyt yrityksen alkuajoista asti kehittyneen vahvan yrityskulttuurinsa ansiosta. Ajavana voimana on ollut henkilökunnan sitoutuminen ja voimakas halu ratkaista asiakkaiden ongelmat ennakkoluulottomalla innovatiivisuudella ja aidosti asiakkaita kuuntelemalla. Vuorovaikutuksessa asiakaskunnan kanssa on jo sadan vuoden ajan kehitetty edistyksellisiä ja patentoituja ratkaisuja, joiden avulla asiakkaat ovat menestyneet ja MKT on saavuttanut edelläkävijän maineen myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Innovointia satavuotista perinnettä kunnioittaen

High Metal Oy:n omistuksessa vuodesta 2014 oleva MKT kantaa ylpeänä MKT:n historiaa ja ammentaa siitä myös tulevaisuudessa. MKT:n tavoitteena on edeltäjiensä tapaan olla maailmanlaajuisesti innovatiivisin juustolaitevalmistaja – ei välttämättä suurin, mutta nimenomaan se innovatiivisin. Tämä tarkoittaa sitä, että MKT:llä kehitetään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa sellaisia tuotteita ja ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita menestymään.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Tutustu asiakkaidemme uusimpiin menestystarinoihin

Valion Äänekosken juustolassa juustomuotit puhdistuvat MKT:n ultraäänipesurilla.

Ota yhteyttä

Kysy lisää MKT Dairy & Food -ratkaisuista asiantuntijaltamme:

Henri Granberg
henri.granberg@highmetal.fi
+358 40 573 9646