Suunnittelemme ja valmistamme asiakkaillemme erilaisia älyteknologiaa ja metallia yhdistäviä tuotteita sekä kokonaisratkaisuja. Materiaalien käyttöä ja kiertoa optimoimalla voimme pienentää toimintamme ympäristövaikutuksia sekä saada aikaan merkittäviä taloudellisia säästöjä.

Ruostumaton teräs on helposti kierrätettävä sekä arvonsa hyvin säilyttävä raaka-aine. Metalliteollisuudessa materiaalitehokkuus onkin perinteisesti ollut hyvällä tasolla.* Omalta osaltamme haluamme kuitenkin tehostaa materiaalinkäyttöämme entisestään.

Niin ikään haluamme olla mukana kasvattamassa koko metalliteollisuuden kiertotalousliiketoimintaa ja tekemässä sen toimitusketjuista entistä kestävämpiä.

Hyviä keinoja tähän ovat uusiokäytetyn ja kierrätettävän materiaalin osuuksien selvittäminen ja lisääminen sekä korvaavien materiaalien kartoittaminen niille käytetyille materiaaleille, joiden käyttö ei edistä kestävää kehitystä.

Kehittämällä omia käytäntöjämme ja prosessejamme vastaamaan entistä paremmin kiertotalouden periaatteita, säästämme sekä luontoa että rahaa. Hyödyntämällä materiaaleja uudelleen voimme paitsi vähentää jätettä, myös välttää tarpeettomia hankintoja.

Olemme tietoisia siitä, miten käytämme kriittisiä materiaaleja ja meillä on hyvät ja pitkät suhteet tavarantoimittajiimme. Käyttämästämme materiaalista uusiokäytetyn ruostumattoman teräksen osuus on jo nyt noin 90 % ja tähtäämme 100 % osuuteen. lähivuosina.

*Lähde: Bureau of International Recycling. World steel recycling in figures. www.bir.org

← Takaisin