Case: 20 vuotta yhteistyötä Valmet Oyj:n kanssa

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. High Metal Oy:n ja Valmet Oyj:n yhteistyö alkoi vuonna 2000 kun High Metal osti ison laserleikkaus/laserhitsaustyöaseman joka oli omiaan ruostumattomien ohutlevytuotteiden valmistukseen. High Metalilla oli jo siinä vaiheessa vuosikymmenien kokemus ohutlevyrakenteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Tätä osaamista alettiin yhdessä hyödyntämään uusien keveiden mutta lujien rakenteiden innovointiin paperikoneisiin.

Yhteistyö on ollut tiivistä jo parikymmentä vuotta ja High Metal on valmistanut laitteita satoihin projekteihin. Yhteistyö jatkuu vahvana ja laitekantaakin on vuosien varrella päivitetty uudempaan ja yhä suurempaan.

Oheisessa kuvassa näkyy kiekkosuotimen huuva jossa laserhitsausta on käytetty kevyiden ja mittatarkkojen rakenteiden aikaansaamiseksi, lue lisää laserhitsauksestamme täältä->

Tässä tuotteessa Valmet arvostaa erityisesti High Metalin panostusta turvallisemman ja käyttäjäystävällisemmän rakenteen suunnittelussa.

Ota yhteyttä mikäli haluat kuulla lisää High Metal Oy:n tuotekehitys, suunnittelu ja valmistus palveluista.

Projektin vastuuhenkilö:

Henri Granberg
henri.granberg@highmetal.fi
+358 40 573 9646